Följ med på en dejtingresa med en dejting apputöver det vanliga

 

Alla vill vi hitta kärleken. Eller hur? Men var finns då den att finna? Den där personen som är rätt och alldeles, alldeles underbar? Krogen har man ju varit på förr, många gånger med besviket resultat. Men som tur är finns det idag flera tusentals olika dejting appar och dejting sajter. Då ställer man sig naturligtvis frågan – vilken app ska man välja? Frågan är befogad – verkligen.

Dejting app efter dejting app med olika fokus rekommenderas åt höger och vänster tills man blir alldeles snurrig och till slut bara vill kasta mobilen ifrån sig. Då känns det säkert härligt att jag kan berätta om den bästa dejting appen. Blinddate.comär lösningen på alla dina kärleksproblem. Detta är den bästa dejting appen eftersom de har flera miljoner medlemmar – ja, du läste rätt, miljoner medlemmar (!) –  som finns runt om i hela världen.

Varför ska man använda en dejting app?

Jag nämnde tidigare att man har väl varit på krogen och letat och flörtat – och minst lika många gånger gått hem besviken över att han eller hon som man längtar efter så innerligt inte finns där. Om man tänker efter är ju inte det särskilt konstigt. Hur höga är oddsen för att just den person som passar ihop med just mig befinner sig på samma uteställe som jag just samma kväll? Det är där som onlinedejting kommer in i bilden. Fenomenet växer så att det knakar. Varför? För att man når ut till hur många singlar som helst, och för att hur många singlar som helst väljer att använda sig av dejting appar. Med smidiga funktioner behöver man inte heller slösa tid på personer med helt andra intressen än vad man själv har. Det är helt enkelt ett vinnande koncept väl värt att prova på.

Varför ska man använda Blinddate.com?

Att denna dejting app är den bästa beror främst på att det är så många singlar runt om i världen som tar del av deras community. Den andra orsaken, eller snarare beviset på att denna dejting app är den bästa bland dejting appar är helt enkelt att Blinddate får hundratals brev varje år från lyckliga människor (eller par) som hittat sin andra hälft, en gullig romans, en onlinepartner, en chattvän eller till och med en make eller maka. För på denna dejting app kan man hitta alla olika typer av dejter som finns. Vissa söker efter något snabbt men mysigt, andra vill hitta en livspartner. Några letar efter någon på andra sidan jorden att prata och ha en kärleksfull dialog med och andra vill som sagt hitta en person att stadga sig med för ett seriösare förhållande som kan leda till både hus, barn, villa och en liten hund.

Just nu kanske du frågar dig, ”detta erbjuder väl de flesta andra dejting appar som finns idag på marknaden?!”. Tja, förvisso. Men det som gör Blinddate.com så framgångsrikt och till det naturligt självklara valet bland dejting appar är att de är en del av ett av världens största singelnätverk. Medlemmar dyker upp från alla håll och kanter. Begränsning är inte att tala om. Så många nya människor som kan komma att matcha dig och din profil!

Hjälpsamma funktioner

På Blinddate.com finns det olika funktioner. Man kan snabbsöka efter olika basala egenskaper så som kön, ålder, bostadsort, postnummer eller liknande för att hitta de som du är intresserad av. Självfallet kan man också söka på specifika användarnamn. Det är den enkla sökfunktionen. Vidare finna även en mer avancerad och mer djupgående sökningsfunktion. Här skriver du in eller klickar i mer detaljerade egenskaper vilket möjliggör att du hittar precis den som matchar dig som handen i handsken. 

Viktigt med en ärlig profil

För att folk ska kunna hitta även dig lägger du upp en profil. Här kommer lite bra råd när du ska skapa dig en profil. Ha ett foto på dig själv. Det fungerar jättebra, chansen att någon klickar på just din profil på en dejting app är 20 gånger högre än om du struntar i bild. Det var det första rådet. Det andra, som är minst lika viktigt är att du bör var helt ärlig. Ta inte en bild som togs för tjugo år sedan och säg inte att du är tjugo är yngre än vad du är idag. Förhoppningsvis kommer ni att träffas i verkliga livet och då vill alla ha en sanningsenlig bild av personen man träffar. Vänd bara på rollerna. Om du kommer för att träffa någon och det visar det sig att mycket eller till och med allt varit en lögn. Av naturliga skäl blir det inga mer träffar. Sanningen kommer alltid att komma fram förr eller senare och att inleda en relation med en lögn är verkligen en dålig idé.

Hos Blinddate har du även möjligheten att lägga ut ett videoklipp på dig själv. Tänk dig själv vad härligt det skulle vara om du kan få se en rörlig video på en person. Att det brukar öka populariteten på en profil är inte så konstigt. För det fjärde så bör du skriva en trovärdig och uppriktig beskrivning om dig själv. Ta den tid dubehöver – för när det kommer till en livslång relation är skrivandet av en rättfram profil ingen tid att tala om. Berätta vem du är, vad du tycker om och vad gillar du mindre? Se profilbeskrivningen på denna dejting app som ett fönster ut mot omvärlden som ska återspegla exakt den du är. Varken mer eller mindre. Det behöver inte betyda ett din profilbeskrivning är fullständigt uttömmande och detaljrik. Tvärtom. Lämna ett visst utrymme för intresserade att själva kunna upptäcka något. Med en något öppen profil kan man kanske träffar en person som man aldrig hade kunnat föreställa sig att man skulle kunna tycka om, men som man i själva verket är menad att tillbringa resten av livet med. Detta kallas ideell matchning.

Matchning

Ytterligare en sak som en korrekt och riktig profil genererar är bra matchningar. En bra dejting app måste även leverera uppdateringar med passande matchningar samt skickainformation till dig och andra singlar hela tiden. Dessa matchningar uppdateras hela tiden då dejting appen kontinuerligt tar hänsyn till dina och andra singlars kriterier och egenskaper. Desto bättre information du ger, desto större chans till vinnande matchningar.

Funktioner som att kunna se vilka som är online samtidigt som du, vilka som har besökt din profil – så kallade besökare och favoritknappen – ett sätt för andra och dig att lägga till favoritsinglar är effektiva sätt som finns för att du ska hitta den som är rätt för dig. Det finns även en direktchatt. Där kan du skriva, prata i mikrofon och spela in med webbkamera när du i realtid kommunicerar med någon av intresse. För att inte bli störd av detta kan man också sätta på funktionen ”chatta senare” viket möjliggör att historiken och förfrågningarna från chatten ligger och väntar när du fokuserar på andra saker.

Så vad väntar du på. Klart du ska använda dig av den dejting app som är just den bästa dejting appen. Ladda ner Blinddate.com nu – idag. Du borde ha gjort det redan igår.

Add a Comment